Dildo Nedir?



Dildo, Silikon, Medikal PVC ve Latex gibi ham maddelerle üretilen yapay penislerdir. Bu ham maddeler ürünün fiyatına etki eden en önemli unsurlardan biridir. Sağlık açısından en kaliteli malzeme silikon olarak kabul edilir. Bu sebeple genellikle pahalı ürünler silikon malzemelerle üretilmiş dildolardır. Et dokusunda olduğu özellikle belirtilen ürünler bu silikon malzemeler ile üretilmişlerdir.

Tüm dünyada en çok ve popüler ürünler ise Medikal PVC ile üretilmiş dildo modelleridir. Bunun sebebi silikon malzemeden üretilmiş et dokusunda dildolar kadar olmasa da gerçeğine benzer sertlikte olması ve fiyat aralığı silikon ürünlere göre daha uygun olmasıdır.
Latex modeller ise dünya çapında artık pek rağbet görmediği için pek üretilmemektedir. Cam ve ahşap malzemelerden üretilmiş dildolar da bulunmaktadır ancak bunlarda ülkemizde pek rağbet görmeyen dildo modelleridir.

Dildolar, ham maddenin dışında ayrıca özellik farklılıkları da içerebilirler. Titreşimli olanları ki genellikle vibratör diye anılırlar, testisli olanları, vantuzlu olanları ve kumandalı olanları gibi bir çok farklı modelleri bulunur. Bu özellikler de yine ürün fiyatlarına etki eden unsurlardır.

Vantuzlu dildo modelleri ülkemizde oldukça ilgi görmektedir ve popülerdir. Vantuz özelliği sayesinde dildolar, fayans, masa vs. gibi pürüzsüz zeminli yerlere sabitlemek için kullanılır. Vantuzlu modellerin bir başka özelliği de "strap on" diye tabir edilen belden bağlamalı kemerler aracılığı ile lezbiyen ilişkilerde kullanılabilirler. Bu belden bağlamalı ürünler genelikle set olarak satılsa da kemeri ayrı, dildosu ayrı olarak isteğinize göre kombinasyonlar da yapılabilir.

Sexshop sitemizde farklı kategorilerde dildo modelleri bulunmaktadır ve bu kategorilere aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Jel Dildo
Et Dokusunda Dildo
Gerçekçi Dildo

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vibratör Çeşitleri Nelerdir?

Titreşim Yumurtası (Bullet Vibratör) Nedir?