Penis Haklası Nedir?

Penis Halkası


Penis Halkası, diğer bir çok ürün gibi farklı çeşit ve özelliklerde satılmaktadır. Titreşimli ve titreşimsiz olarak 2 sınıfa ayrılır. Tüm penis halkaları adı üstünde olduğu gibi erkekler tarafından kullanılır ama hem erkeğe, hem de kadına farklı deneyimler sunmak için üretilmiştir.

Penis halkaları, tıpkı kökten penisi sıktığınızda gösterdiği büyüme etkisi gibi penisin (uç, kök ve testis gibi) farklı bölgelerine uygulanan basınç ile hem daha büyük ve daha sert ereksiyon yaşamanıza, hem de boşalma süresinde geciktirme etkisi sağlar.

Genellikle sahip oldukları tırtıkları sayesinde kadın partnerinizin uyarılmasını da sağlar. Bu tırtıklı penis halkalarının ayrıca titreşimli modelleri de bulunmaktadır. Titreşimli penis halkaları, yukarıda geçen amaçların dışında, kadının klitoris bölgesine denk gelen farklı hızlarda sunduğu titreşim özelliği kadın partnerinizin daha fazla uyarılmasına ve kolay orgazma ulaşmasını amaçlar.

Medikal silikon hammaddelerden üretilirler ve oldukça esnek bir yapıya sahiptirler.  Bu sebeple beden, boyut, bu ürünler için pek farketmese de esnek özelliğe sahip olmayan penis halkalarının özelliklerinde çap belirtilmiştir. Eğer belirtilmemiş ise sexshop sitemizdeki satış temsilcilerinden ürün özellikleri hakkında canlı destek bölümünden bilgi talep edebilirsiniz.

Tüm dünyadaki fuarları ziyaret eden, donanımlı ve bilgili ekibimizden destek alarak güvenilir seks shop sitesinden penis halkası satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dildo Nedir?

Vibratör Çeşitleri Nelerdir?

Star Nights Klasik Özel Sprey Nedir?